Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

ALLE ARRANGEMENT

Piemonte Vinfest på Gaffel & Karaffel torsdag 28. mars

mars 28 @ 19:00 | kr. 1295,

I Festsalen på Gaffel og Karaffel kl. 19.00 – Onsdag 27, Torsdag 28 og Fredag 29 mars

KONGEN AV PASTA

Maurizio Albarello fra Trattoria Antica-Torre i Barbaresco er gjestekokk på vår vinfest onsdag 27 -29 mars . Her vil han servere oss en klassisk 6 retters Piemontese meny med antipasti, hjemmelaget pasta ,oster & dessert.

Produttori del Barbaresco

Verdens Beste Co-Operativ

Aldo Vacca, er vinlager, direktør og hjernen bak suksessen til Produttori del Barbaresco som består av 56 små vinbønder som har 100% fokus på kvalitet og kjærlighet til god vin.

Produttori del Barbaresco har en lang historie tilbake til slutten på 1800 tallet. Firmaet ble dannet av rektoren på vin og landbruksskolen i Alba. Han samlet 9 av de beste dyrkerene av vin i området  og fortalte dem at de hadde fantastisk unikt jordsmonn og at de burde selge vinen under landsbyens navn.

2014 Single Cru – den beste noensinne?

Opplev alle de 9 berømte Single Cru vinmarkene sammen med Direktør og vinlager Aldo Vacca.

Asili 95+ points, Muncagota 94 points, Montefico 96 points, Montestefano 95+ points, Ovello 95 points, Pajé 96 points, Pora 94 points, Rabajà 96 points og Rio Sordo 93 points.

Disse kveldene vil en rekke årganger og de fleste av hans viner bli servert sammen med Maurizio´s 6 retters meny.

Kvalitets testament

Aldo overtok etter sin far Celestion som var den tidligere direktøren.  For å kunne styre disse 54 medlemmene og få super kvalitet laget de et kvalitets testament hvor de laget 4 hovedkriterier for god vin produksjon.

Aldo viser bilder på storskjerm

Aldo vil vise oss bilder fra hele prosessen.

Sukkernivå, modenhet,  Syre, garvestoff og arbeidet i vinmarkene. Aldo og Pappaen fikk alle med på dette systemet + enormt fokus på jordsmonn og sær egenhetene som fantes I hver vinmark. Aldo ønsker at om en vinmark har mye kalk og sand som Rio Sordo vinmarken så skal det smake slik av jordsmonnet.

Pris for helaften med mat & drikke kr. 1295,- pr. pers.

Hjertelig velkommen!

Detaljer

Dato:
mars 28
Tid
19:00
Kostnad:
kr. 1295,
Hjemmeside:
http://www.gaffelogkaraffel.no

Sted

Gaffel & Karaffel
Øvre Holmegate 20
Stavanger, 4006